O nas

Zgodba podjetja KPE se je začela leta 2005, ko smo se usmerili v prodajo bele tehnike in klimatskih naprav. Ker že od samega začetka stremimo k razvoju in napredku smo naši ponudbi dodali še prodajo kuhinj.  Po prelomnem letu 2016 pa smo še dodatno povečali prodajo in montažo klimatskih naprav, kar še danes ostaja naš primarni program dela. Kljub temu smo se leta 2017 odločili za nov popolnoma neznan korak. Vstopili smo v svet mode, mode nohtov.

Iskali smo produkt, ki na našem trgu še ni poznan, je popolnoma nov in inovativen, predvsem pa navdihujoč in drugačen. Le kateri od vas se še ni zgodilo, da je prišla v lepotni salon z idejo iz njega pa kar malce razočarano odšla z nečim popolnoma drugim?

Pot nas je peljala v Las Vegas, kjer smo obiskali svetovno znani sejem elektronike CES. Prav tu smo se prvič srečali s produktom O’2Nails (tiskalnik), ki nas je povsem navdušil, še več, v istem letu je bil tiskalnik izbran med deset najboljših kitajskih izdelkov po Forbesovi lestvici v letu 2017.

Pogajanja so stekla in odpravili smo se na Kitajsko, kjer smo se uspešno dogovorili za distribucijo O’2Nails v Sloveniji. Ogledali smo si tudi proizvodnjo in opravili izobraževanje na področju uporabe O’2Nails tiskalnika.

Tako smo tiskalnik prinesli na slovensko tržišče, kjer že pridobiva navdušene uporabnike, saj se je izkazal za zelo naprednega in inovativnega. Katera pa si ne bi na svojih nohtih želela fotografije hišnega ljubljenčka, najljubše glasbene skupine ali pa celo ujetih najlepših družinskih trenutkov. Bodite izvirne in edinstvene z O’2Nails. NAJ VAŠE NOHTE OMEJUJE LE DOMIŠLJIJA!

Več podatkov o produktu najdete TUKAJ!